Kesmetepe Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; çağdaş, bilime inanan ve bölgesinde ilk tercih edilen ve en güvenilen okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, "Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, her zaman geçerli olan teknolojik gelişmeleri bilen ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."

Başarılar: 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARIMIZ 2017/2018 Öğretim Yılı 8.Sınıf Öğrenci Sayısı 39 LGS Sınavına Giren Öğrenci Sayısı 38 Sınav Sonucu Fen Liselerine Yerleşen Öğrenci Sayısı 0 Sınav Sonucu Spor Lisesine Yerleşen Öğrenci Sayısı 2 İmam Hatip Liseleri 2 Sınav Sonucu Anadolu Sağlık Meslek Liselerine Yerleşen Öğrenci Sayısı 0 Sınav Sonucu Anadolu Liselerine Yerleşen Öğrenci Sayısı 19 Sınav Sonucu Anadolu Meslek Liselerine Yerleşen Öğrenci Sayısı 17 TOPLAM 38

Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: TAŞIMALI
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kesmetepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kesmetepe Beldesi Besni/Adıyaman

Kütüphane Kitap Sayısı :1962

Yerleşim Yeri - KESMETEPE BELDESİ

Adres - Kesmetepe Beldesi Besni/Adıyaman

Ulaşım HAT MİNÜBÜSLERİ VE ÖZEL ARABALAR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 83 KM İLÇE MERKEZİNE 35 KM´DİR.